Recycled tøj

Viser alle 13 resultater

Til sin Recycled kollektion henter Native Spirit sin inspiration fra håndværks- og designfaget, hvor knowhow og erfaring resulterer i en række unikke stykker af høj kvalitet. At transformere materialet og arbejde med teksturen gør det muligt at skabe et råt og behageligt stof, med et råt og autentisk look.

Et udvalg af minimalistiske klassikere, til mænd og damer, fås i fire melleret farver: t-shirt, sweatshirt med rund hals eller hættetrøje, jakke med lynlås eller poloshirt.

Fordi de er lavet af genbrugsmaterialer, kan tøjet i denne kollektion præsentere små variationer med hensyn til sammensætning og farve, hvilket gør hver beklædningsgenstand unik. Farverne fremstillet af ufarvede genbrugsfibre: Genanvendt antracitlyng, genanvendt crememeleret, genanvendt marineblå lyng og genanvendt Oxford Grey.

Søgen efter innovative og miljøansvarlige materialer er afgørende hos Native Spirit for at reducere sit fodaftryk på planeten. Det er grunden til, at tøjet, der udgør vores genbrugskollektion, er lavet af 55 % genbrugsbomuld og 45 % genanvendt polyester. Brugen af genbrugsfibre forlænger materialernes levetid og reducerer samtidig brugen af traditionelle ressourcer.

For at lave denne unikke kollektion indsamlede Native Spirit rester af materialer, der ikke blev brugt under tekstilproduktion, brugt tøj, plastikflasker og rester af genbrugsmaterialer.

Native Spirit producer bedre ved at bruge færre ressourcer.