Arbejdstrøjer

Arbejdstrøjer med logo

Søger du en arbejdstrøjer med logo, har vi et stort udvalg i vores webshop, hvor vi tilbyder arbejdstrøjer i høj kvalitet.

Vælg den rigtige arbejdstrøje

Arbejdstrøjer kan bruges i mange forskellige sammenhænge og under forskellige vejrforhold.

Du kan eksempelvis vælge at bruge en arbejdstrøje alene, så den fungerer som en jakke, hvor du i de køligere tider kan bruge en arbejdstrøje under din arbejdsjakke for at opnå bedre isolering og varme.

Arbejdstrøjer til håndværkere

Arbejdstrøjer er altid et godt beklædningsstykke for håndværkere, da de holder dig varm, samtidig med at den giver optimal bevægelsesfrihed.

Uanset hvilket arbejde du har, om det er som elektriker, tømrer, snedker, smed, skorstensfejer, fisker, skovarbejder, servicetekniker, som flyttemand, eller du er dyrepasser eller gartner så er en arbejdstrøje til mænd brugbar. Hos Backe og Ko. har arbejdstrøjer fra bl.a. Snickers og Engel.

Forskellige typer arbejdstrøjer

I vores sortiment finder du arbejdstrøjer i 100% bomuld, arbejdstrøjer med kort lynlås, hættetrøjer / hoodies og striktrøjer, refleks arbejdstrøjer, flammehæmmende arbejdstrøjer, arbejdstrøjer med stretch, fleecetrøjer, cardigans, så der er noget at vælge imellem.

Vores arbejdstøj er fleksibelt med stretch og god komfort, så du kan udføre dit arbejde uden at blive generet af det. Derudover er det praktisk, og masser af lommer så du kan opbevare både værktøj og mobil.

Er dit fokus på sikkerhed har vi safety trøjer med reflekser og fluorescerende farver, så du bliver set i trafikken eller på arbejdspladsen.

Vi tilbyder tryk på alt arbejdstøj, så hvis du har brug for at få dit logo trykt på dit tøj er det noget vi sagtens kan løse for dig.