Arbejdsjakker

Du kunne måske også være interesseret i vores:

ArbejdsoverallsKedeldragterTermotøjHalsvarmerHuerTermosokker

Arbejdsjakker med tryk

Hos Backe & Ko. har vi et stort udvalg af arbejdsjakker. Vores kunder er virksomheder som efterspørger arbejdsjakker til professionelt brug. Derfor sælger vi kun arbejdsjakker af højeste kvalitet, som kan holde til den slitage der er forbundet med professionel brug.

Hvis du tilhører gør-det-selv segmentet kan du derfor være sikker på, at du hos os er i gode hænder, at det tøj du køber her på siden lever op til den standard branchen efterspørger.

Vi har jakker i alle størrelser og mange farver. Ligeledes har vi jakker til flere funktioner, f.eks. arbejdsjakker, softshell jakker, vinterjakker og safety jakker. Arbejdstøjet er praktisk anvendeligt og komfortabelt at have på. Det vil sige, at det beskytter mod kulden om vinteren, og hjælper med at komme af med varmen om sommeren.

Tryk på din arbejdsjakke

Hvis din virksomhed har brug for arbejdstøj med logo, er det også noget vi kan klare. Vi leverer både 1-farvet, 2-farvet og flerfarvet tryk på vores arbejdsjakkerne. Vi trykker selv, og har således skåret mellemmanden væk, og kan derfor tilbyde vores tryk til nogle yderst konkurrencedygtige priser. Vi har allerede mange kunder som bestiller deres arbejdstøj med tryk hos os, så vi har står erfaring med at rådgive om tryk på arbejdstøj.

Brands

Vi fører alle de kendte mærker: F. Engel, Snickers, Mascot, Blåkläder. (BEMÆRK: at vi pt. er i gang med at udvikle en ny hjemmeside, hvorfor vi hoedsagligt har F. Engel produkter på siden, de andre mærker vil være at finde når den nye side er færdig, hvilket er i starten af den nye år).