Arbejdsoveralls

Se også vores kedeldragter HER

Arbejds Overalls

Søger du overalls, har vi et stort udvalg af højeste kvalitet som håndværkerbranchen selv bruger. Overalls har nogle fordele for dig der arbejder meget udendørs, bl.a. at den er varm, og komfortabel at bevæge sig i.

Forskellige varianter, formål og funktioner

Her på siden finder du overalls fra F.E. Engel og Snickers workwear i mange varianter til mange formål og med mange funktioner. Vores overalls har bl.a. en masse lommer, forlommer, baglommer, sidelommer og hængelommer til opbevaring af alt dit værktøj.

Safety overalls

Vi har også safety overalls i fluorescerende farver og med reflekser så du bliver set hvis du f.eks. arbejder i trafikken. Derudover beskytter de mod skarpe genstande og er lavet af 100% bomuld hvilket betyder at de beskytter mod gnister. Safety overalls fås I high viz gul, high viz rød og high viz orange.

Slidstærke overalls

Skal du have nogle ekstra slidstærke overalls skal du vælge nogen med knæforstærkninger eller knælommer til knæpuder. De beskytter også dine knæ hvis du ligger meget på alle fire når du arbejder.

Tryk på din overalls

Skal du have tryk på din overall er det intet problem, den klarer vi også. Det eneste vi skal bruge er dit logo. Når du har lagt din varer i kurven klikker du bare her, og lægger den type og det antal tryk du har brug for.