Arbejdstøj & Sikkerhedssko

Arbejdssko og sikkerhedssko

Hos Backe og Kompagni har vi et stort udvalg af arbejdstøj til virksomheder i høj kvalitet. Vi fører kendte mærker som FE Engels, YouBrand og Snickers, og vi er Nordsjællands største forhandler af Fe Engels. På vores side finder du produkter fra Engels X-treme serie, Galaxy Serie, Standard Serie, Combat serie, Cargo serie, Safety Light serie og Safety Serie.

X-treme-serien:

Hele X-treme kollektionen har et moderne touch og mange lækre detaljer. Arbejdsbukserne har moderne pasform og hovedmetervaren er enten en 4-vejs stræk, eller har indsatte paneler med stretchmateriale. Overdelene er super smarte og designet drager paralleller til sportsverden med fokus på outdoor. Det betyder, at design, funktionalitet og komfort er i top. Med X-treme serien fra ENGEL får du både komfort, funktionalitet og et ekstremt sporty look i hverdagen. Nu behøver du ikke længere skynde dig at skifte fra arbejds- til fritidstøj. X-treme serien fra ENGEL giver dig et friskt og sporty design – og tøj du har lyst til at gå i hele dagen.

X-treme arbejdsbukser giver flere fordele:

Øget komfort med mekanisk stretch. Ny smallere pasform. Ergonomisk formet knæparti. Ventilerende materiale i knæhaser og indersøm. Forstærkning i bunden af benene for ekstra slidstyrke. Reflekser bag på benene for øget synlighed. Mulighed for påsætning af hængelommer (Klik-system) 

Cargo-serien:

Cargo serien er specielt udviklet til dem der arbejder med lager, service eller fragt, hvor der ikke er lovkrav om ekstra synlighed, men hvor det er rart at være mere synlig. Hele serien udmærker sig ved høj komfort, og metervare har mekanisk stræk og har indsatser af ekstra strækbart materiale. Cargo-serien fra ENGEL er udviklet til og testet af folk i transportbranchen. Her får du lækkert design kombineret med slidstærke materialer og en super god pasform, der følger dig hele dagen. Uanset hvor mange gange du bukker dig eller stiger ind og ud af lastbilen.

Serien har fokus på: Slidstyrke Synlighed Optimal bevægelighed. 

Combat-serien:

Gennemtænkt pasform til håndværkeren, hvor god ergonomi og bevægelighed er i fokus. Modellerne har en ekstra god rummelighed. Som er en fordel, når man f.eks. har skiftende arbejdsstillinger.

Standard-serien:

Standard-serien indeholder mange moderne basic varer som vinterjakker, softshelljakker, fleecejakker, fiberjakker, T-shirts, poloshirts, sweatshirts samt termotøj. De fleste produkter, fås i et bredt farvesortiment som matcher de resterende serier og derved kan fuldende dit look.

Light-serien:

Tofarvet arbejdstøj i en 250 g/m2 letvægtskvalitet, som er tilpasset indendørstemperaturer og klimaet under sydlige himmelstrøg – uden at give afkald på kvaliteten. Oeko-Tex certificeret og med nødvendige detaljer som f.eks. mobil-, knæ- og lårlommer.

Standard-serien:

Safety kollektionen findes i 3 forskellige serier: Safety, Safety Light, Safety Ladies. Fælles for alle serier er, at de har en moderne pasform, men stadigvæk mulighed for bevægelse. Generelt har alle bukser et unikt klik-system, hvor det er muligt at klikke værktøjslommer på en knap og tage dem med efter behov. Kollektionen er designet så det er muligt at mixe og matche med andre ENGEL Workwear kollektioner. En moderne pasform og et sporty look kommer også til udtryk i denne kollektion. Selvfølgelig uden at der er gået på kompromis med normerne indenfor fluorescerende arbejdstøj. Alle bukser og overalls er udstyret med vores unikt klik-system, hvor det er muligt at klikke hængelommer af og på efter behov og samtidig opretholde alle certificeringer. Kollektionen er desuden designet til at mixe og matche ENGEL Workwears øvrige kollektioner.

Safety Stretch:

Stretch er det gennemgående tema i denne serie, da alle bukser og en stor del af overdelene er syet i en strækbar metervare. Produkterne er fremstillet i 2-vejs FE Super Stretch. De elastiske fibre, som er vævet ind i metervaren, gør at tøjet er meget behageligt at have på. Hvert produkt er derfor fleksibelt, formstabilt og følger kroppens bevægelser for maksimal komfort.