Arbejdssko der passer på hele din krop

Se vores nye AboutBlu Sko:

Når sko er gode er der ingen hast med at tage dem af

En arbejdsskos hovedformål er at beskytte dig. AboutBlu’s nye serier beskytter ikke kun dine fødder mod ulykker, men er fremstillet i samarbejde med posturologiske eksperter fra Progetto Prustura, for at sikre at din positur er optimal når du arbejder, så belastningen af resten af din krop minimeres mest muligt.

AboutBlu sko er designet til at respektere fodens anatomiske karakteristikker, hvilket medfører at kroppen ikke skaber kompensations strategier som fører til overbelastning af andre muskler og dertilhørende strukturelle smerter og asymmetrier i kroppen.

Ved hjælp af den nyeste detekteringsteknologi ved navn baropodometrisk platform har AboutBlu og Progetto Prustura kunne identificere variationen af muskel aktivitet i kroppen. Jo mere du træder ned på hælen, jo mere belaster du resten af kroppen og skaber disharmoni.

AboutBlu har derfor designet deres sko med henblik på at skabe en bedre i balance i skoen, som man kan se i grafen til højre nedenunder. Her kan du se, at der er en større belastning på sålen, så din hæl ikke tager hele trykket fra din krop.

 

Cryovizion er et instrument som viser muskelspændinger, og highlighter de forskellige muskelaktiveringer i kroppen. En cryovizion scanning gør det muligt at vurdere personens posturale betingelser i forskellige situationer.

I grafen herunder ser du den belastningsmæssige forskel på at stå barfodet og i AboutBlu sko. Bemærk hvordan der er færre spændinger (rød farve) i grafen til højre.

 

Undersøgelserne blev også foretaget med AboutBlu sko og andre arbejdssko. Som man kan se i grafen til venstre (AboutBlu sko) er der bedre muskulære betingelser end i grafen til højre.

 

Se vores AboutBlu Sko her