Arbejdsveste

Arbejdsveste

Har du brug for en arbejdsvest, så har vi et stort udvalg af arbejdsveste hos Backe & Ko. Her på shoppen kan du købe mange forskellige typer arbejdsveste til mænd i mærker som bl.a. Snickers Workwear, FE Engel. Uanset om du søger termoveste, værktøjsveste, refleksveste eller andet arbejdsveste, har vi et stort udvalg online til dig.

Arbejdsveste kan bruges både til arbejde indendørs, eller som et varmt mellemlag under en jakke udendørs. En arbejdsvest er et godt alternativ til en arbejdsjakke, da den holder dig varm på kroppen samtidig med, at du har armene fri, og dermed har stor bevægelsesfrihed.

Flere typer arbejdsveste

Vores udvalg af arbejdsveste består af:

  • Du kan vælge en blød fleece vest som mellemlag under en jakke for at holde dig varm på kroppen eller bruge den alene som en let vest.
  • En smudsafvisende softshell vest er perfekt til udendørs brug, fordi den er vindtæt og vandafvisende, men du kan også med fordel bruge den til arbejde indendørs, hvor der er træk.
  • Den lette termovest kan bruges som en skal, og derved holde dig varm som mellemlag under en jakke.
  • Vi har også veste med for til når det er koldere i vejret, så du kan holde kroppen varm.
  • Sikkerhedsveste som vil beskytte dig på arbejdet. Vi tilbyder både refleks arbejdsveste og flammehæmmende arbejdsveste.
  • Værktøjsveste med mange brugbare funktioner og høj komfort. Værktøjsveste indeholder mange funktionelle lommer, der gavner dig i dit arbejde. De er praktiske med masser af lommer og hængelommer, så du har dine arbejdsredskaber, søm og skruer lige ved hånden.