Arbejds T-shirts

Du kunne måske også være interesseret i vores:

PoloshirtsArbejdsshortsArbejdsknickers

Arbejds t-shirts med tryk

Er du på udkig efter slidstærke og smarte arbejds T-shirts eller polo-shirts? Så tilbyder vi et stort udvalg af kortærmede og langærmede arbejds T-shirts i høj kvalitet, utallige farver, med tryk og logo hvis det er det du har behov for?

Vi tilbyder t-shirts og polo’s fra mærker som bl.a. Snickers Workwear, ID Identity og F.E. Engel. Tag et kig på siden her, og få et overblik over vores arbejds T-shirts.

Vi har flere typer arbejds T-shirts

Uanset om føler du dig mest tilpas i en arbejds T-shirt med V-hals eller rund hals, korte eller lange ærmer, så har vi det du leder efter.

Vi kan tilbyde dig følgende typer arbejds t-shirts:

  • T-shirts i 100% bomuld fås her i webshoppen. T-shirts i 100% bomuld er modstandsdygtig overfor gnister, blødt, behageligt og åndbart og samtidig slidstærkt, hvilket er til fordel for dig, der anvender den til arbejde.
  • , alt efter hvad du skal bruge T-shirten til. Du kan vælge at bruge T-shirten alene, eller bruge den under andet tøj.
  • Find også T-shirts med korte ærmer og T-shirts med lange ærmer, ligesom vi har T-shirts med rund hals og V-hals i webshoppen.
  • På webshoppen har vi også arbejds polo T-shirts med krave og stolpelukning, som giver dig et flot look.

Funktionelle og slidstærke arbejds T-shirts

Alle vores arbejds T-shirts er fremstillet i kvalitetsmaterialer. Vi tilbyder T-shirt i svedtransporterende materialer, som er velegnet til træning såvel som til arbejde på varme sommerdage, fordi den sørger for at holde dig tør, uanset hvor meget du sveder, mens du arbejder.

Vi tilbyder også arbejds T-shirts i slidstærke materialer og høj kvalitet, så det kan tåle at blive udsat for slitage. Du kan også få arbejds T-shirts i forskellige blandingsforhold. Eksempelvis kan en blanding af bomuld og lidt elastan gøre T-shirts elastisk og sikrer god komfort.

Tryk på din t-shirt

Vi kan også trykke på din t-shirt. Så skal du have dit logo tryk på dit arbejdstøj klarer vi også den.

Klik på her for at se eksempler på vores t-shirts med tryk.